Så här enkelt bokar du din resa till Costa Rica!

VI SKRÄDDARSYR DIN RESA TILLS DU ÄR HELT NÖJD!
 1. Få ett reseförslag: Tittat runt på Swetours hemsida och hittat destinationer, hotell och utflykter som du gillar så använder du formuläret längst ner på alla sidor och fyller i vad du önskar uppleva på din semester och skickar detta till oss. Vi svarar dig inom kort med ett prissatt reseförslag baserat på dina önskemål.
 2. Flyg: Man kan flyga flera rutter till Costa Rica och det finns två internationella flygplatser Den största är i huvudstaden, San Jose (SJO) och så finns det en vid Stillahavskusten i Liberia (LIR).
  Ni bokar flygen på egen hand online eller med valfri resebyrå i Sverige och sedan anpassar vi ert Costa Rica paket till era flygbiljetter.
 3. Bokning: När du gått igenom förslaget och är 100% nöjd så bekräftar du detta med ett mail till oss på Swetours så bokar vi upp hela din resa och återkommer inom kort med en bekräftelse.
 4. Betalning: När du mottagit din bekräftelse så har du 7 dagar på dig att betala in handpenningen på 2000 sek per person. När handpenning är betald så är er resa garanterad. Sedan är slutbetalningen 45 dagar innan avresa eller 65 dagar innan avresa vid jul- och nyårsresor. Betalningen gör ni enkelt till oss med banktransfer, konto- eller kreditkort.
 5. Resehandlingar: När ni gjort er slutbetalning så skickar vi ut era resehandlingar, d.v.s. en voucher med information om era transporter, hotell och utflykter.
 6. Varmt välkomna till Costa Rica! 

_____________________________________________________________________

Vid övriga frågor kontakta våra svenska resesäljare och reseledare på plats i Costa Rica.

Email: costarica@swetours.com

FÅ ETT RESEFÖRSLAG!

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag – Fredag 8.00 – 17.00 Costa Rica tid

  Avresa & hemresa

  Fyll i koden: captcha