Flyg till Costa Rica med Swetours

Med hjälp av vår samarbetspartner i Sverige, Resecity/Big Travel och deras kontor så hjälper vi er att boka flyg från var ni vill till Costa Rica. Den snabbaste och billigaste vägen från Sverige till Costa Rica är i regel med mellanlandning i Paris, Amsterdam eller Zurich och sedan vidare till San Jose flygplats (SJO), Costa Rica. Men man kan välja på en mängd olika flygrutter efter vad som passar just era datum och önskemål på er flygresa. Ni kan ringa direkt till Resecitys kontor på Tel: 0651-14055 eller skicka oss ett mail via reseförslaget till höger och bifoga ert telefonnummer så kontaktar vi er direkt med förslag på flyg och Costa Rica paket.

Pass och Visum Det är varje resenärs ansvar att se till att ha eventuellt erforderliga VISUM och GILTIGT PASS vid inresa till annat land. Svenska medborgare behöver inte visum för vistelse kortare än tre månader i Costa Rica. Passet måste ha sex månaders kvarvarande giltighetstid vid inresa i Costa Rica samt att du måste ha en giltig utresebiljett med dig för att få komma in i landet. För mer detaljerad information rörande inresebestämmelser, kontakta Costa Ricas migrationsmyndighet. Det är resenärens ansvar att tillse att inresa och uppehälle i Costa Rica sker i enlighet med rådande bestämmelser.

Reser ni igenom USA krävs det att ni har ett inresetillstånd som kallas, ESTA. För att resa in eller igenom USA krävs att ni innehar Esta och detta kan ni skaffa er här om ni inte redan har det: ESTA. En ESTA ansökan tar ca 5 minuter att genomföra och kostar 14 USD per person. Detta inresetillstånd gäller i två år efter att det är utfärdat.