Transporter runt om i Costa Rica och biluthyrning.

Vi på Swetours erbjuder transporter mellan alla de olika destinationerna och hotell runt om i hela Costa Rica. Vi arbetar med ett antal olika transportbolag runt om i landet. Transporterna sker med antingen delade minibussar mellan de olika hotellen eller privata bussar och bilar med storlekar mellan 4 till 55 passagerare. En del transporter sker även med både buss och båt om hotellen ligger på andra sidan en sjö eller ute i ett floddelta som Tortuguero på Karibiska sidan.

Shuttlebuss ingår i våra rundreseprogram och skräddarsydda resor, då sker transporterna i chartrade minibussar mellan de olika hotellen. Dessa transporter avgår på satta tidtabeller och delas med andra resenärer, allt för att er semester ska få så få transfertimmar som möjligt och att ni ska få ett så bra pris som möjligt på er resa. (alla bussar stannar under vägen för kaffepaus och toalettbesök)
Vill man ha privattransporter eller hyrbil under dessa resor så så går det givetvis bra efter önskemål.

Hyrbil är även det ett bra alternativ om ni vill vara lite mera flexibla under er resa och åka iväg på egna äventyr. Vi kan erbjuda alla sorters hyrbilar som gör det enkelt för er att ta er fram i Costa Rica. Att köra bil i Costa Rica är inga problem så länge man har GPS. Om man kan undvika rusningstrafik i San Jose så är det ett bra tips, annars är det bara tuta och köra. Vi kan hjälpa er att boka upp alla hotell runt om i landet och sedan er bil och därefter kan ni ta er fram på egen hand runt om i Costa Rica.

Flyg. Vi erbjuder även inrikesflyg i Costa Rica. Alla flyg går via huvudstaden San Jose och därifrån vidare till nästa destination. Så vill man från en strandort till en annan så kan man inte flyga direkt mellan dem dvs. A till B. Man måste ändå flyga från A till San Jose och byta flyg och sedan flyga från San Jose till B.

Costa Rica har en fantastisk natur och att åka buss eller bil mellan de olika destinationerna under er semester är ett perfekt sätt att få se mer av detta vackra land.