Carrillo i Costa Rica

Den perfekta fiskeresan som är varje fiskares dröm

CARRILLO

Varje fiskares dröm! Vår resa till Carrillos lilla fiskeby är den perfekta resan för dig som framför allt vill fiska under januari till april eller besöka den fantastiska stranden.

Här lever man ett stilla byliv mitt i djungeln och kan samtidigt njuta av bra restauranger och barer.

Carrillos lilla fiskeby är en by med endast ett par hundra fastboende, man blir alldeles stum när man kommer åkandes in i fiskebyn längst med den långa Stillahavsstranden. Palmerna hängandes ut över stranden och det enda liv man ser är en familj som har hängt upp två stycken hängmattor mellan palmerna där föräldrarna ligger och vilar medan barnen leker på stranden.

Lite längre bort på stranden så grillar en annan familj sin lunch och njuter av livet i skuggan av palmerna. Detta är en väldigt liten pittoresk by och utbudet är begränsat, men med en väldigt mysig atmosfär och förutom det vackra hotellet som vi använder så finns här en handfull bra restauranger, barer, supermarkets, ja kort och gott det mesta man behöver.

Vill man bredda sitt utbud eller gå ut på klubb någon kväll så är det bara 15 minuter med bil till den lite större grannbyn, Samara. Här finns allting man behöver.

Upplev djuphavsfiske

Fisket här är otroligt och många båtar flyttar sig hit mellan januari till slutet på april då det ofta är för blåsigt längre norrut under denna tid på året. Men utanför Carrillo så har du lugna vatten och ett otroligt fiske. Här kan du få upp Marlin, Sailfish, Dorado och mycket mer.

Boka idag

Hotell i Carrillo

Utflykter vi rekommenderar

BOKA DIN RESA TILL CARRILLO

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha