Flamingo Beach i Costa Rica

En 1,6 km lång paradisstrand

FLAMINGO BEACH

I Flamingo Beach så sträcker den 1,6 km långa paradisstranden ut sig vid Stilla havet. I den solsäkraste delen av Costa Rica, Guanacaste ligger detta sol- och badparadis. På gångavstånd från hotellen så har den lilla byn ett tiotal olika restauranger, barer och butiker. 

Hotell Flamingo Beach Resort ligger direkt på stranden och är det perfekta hotellet med ett stort poolområde bara några meter från stranden. Det här är den perfekta platsen om ni bara vill ha SEMESTER under er resa!

Lugnet som finns här kombinerat med den vackra stranden och den goda maten gör det här till mångas eget lilla paradis. Men det går även utmärkt att göra mängder med utflykter härifrån, nästan alla våra utflykter på vår hemsida och många fler går att göra härifrån. Att göra en segeltur i solnedgången, titta på djur under en flodbåtsfärd eller åka på en fisketur är några av de bästa utflykterna i Flamingo.

Shopping och nattliv

Vill man shoppa eller ha ett större utbud av restauranger, barer och nattliv så ligger ladets största turistort, Tamarindo bara 30 minuter söder ut. Där emellan ligger den kända surfstranden Playa Grande som man kan besöka om man vill surfa. Även en av landets vackraste stränder Playa Conchal ligger bara 15 minuter från Flamingo. Hit är det väl värt att göra en dagsutflykt och bada, rida på stranden eller snorkla.

Boka idag

BRA FISKE

Utanför Flamingo i Stilla havet så är det mängder med fisk, stor fisk. De här vattnen är ett paradis för den som gillar att fiska. Här hittar du bland annat Blue-,Black- och Striped Marlin, Sailfish, Dorado, Roosterfish och Tonfisk.Om du är sugen på att dra upp en feting och få en fiskehistoria som garanterat bräcker grannens, så hjälper vi dig mer än gärna att boka in en fiskedag eller två för dig och dina vänner.

Hotell i Flamingo Beach

Utflykter vi rekommenderar

BOKA DIN RESA TILL FLAMINGO BEACH

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha