Manuel Antonio i Costa Rica

Flera vackra Stillahavsstränder näst intill en storslagen nationalpark

MANUEL ANTONIO

Naturvandringar och bad i nationalpark och fantastiska stränder. Den mysiga byn Manuel Antonio ligger belägen i en grön och lummig dal som avslutas på den vackra stranden strax intill Manuel Antonios nationalpark.

I Manuel Antonios nationalpark kan ni ta guidade turer eller vandra på egen hand och uppleva djur och natur. Inne i nationalparken ligger det ytterligare några underbara stränder som ni kan stanna på och ta ett svalkande dopp.

I Manuel Antonios by som ligger längs med stranden och upp längs med bergssidan så finns det flera härliga hotell, restauranger och barer. Till en av favoriterna hör restaurang Blue Marlin som erbjuder både god mat och dryck alldeles framför stranden.

Surfa, snorkla och fiska

Med nationalparken just intill stranden så finns det massor med roliga aktiviteter och utflykter att göra. Här kan ni surfa, segla katamaran, snorkla, göra guidade hiker och enklare vandringar för att få se apor och sengångare. Även fisket är fantastiskt bra här och vi har både större båtar för djuphavsfiske efter Marlin och Sailfish samt mindre båtar för att fiska popper efter Rooster fish, Snapper, Jack mm.

Boka idag

UPPLEVELSER I MANUEL ANTONIO

Manuel Antonios Nationalpark

Här kan ni gå ut på härliga promenader eller längre hiker med guide för att njuta av den fina naturen och alla djur.

God mat & dryck

Det finns även ett bra utbud på restauranger och barer i den lilla byn och till en av favoriterna hör restaurang Blue Marlin som erbjuder både god mat och dryck alldeles bredvid stranden.

Upplev 4 stränder

Sola, bada och surfa. På Manuel Antonios stränder är det inte bara sol och bad, det är också i regel bra vågor för surfing.

Hotell i Manuel Antonio

Utflykter vi rekommenderar

BOKA DIN RESA TILL MANUEL ANTONIO

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha