Puerto Viejo i Costa Rica

Karibien när det är som bäst

PUERTO VIEJO

Här andas både natur och kulturen av Karibien med palmerna som hänger ut över de långa sandstränderna och reggaemusik som gungar fram genom byn. Njut av den goda karibiska maten och härliga fruktdrinkar i den mysig lilla byn, Puerto Viejo. 

På vägen till Puerto Viejo så kantas vägen av otrolig natur och av gigantiska bananplantage, här har bland annat Chiquita några av sina stora odlingar. Maten här är fantastisk god som överallt i Costa Rica men här tillagas den på ett karibisk vis med mer cocos, ananas och är lite kryddstarkare än i resten av landet.

Regnskog och karibiska stränder

Ett bra sätt att ta sig fram på är att hyra cyklar eller bil för att göra dagsutflykter och besöka de olika stränderna och byarna runt om Puerto Viejo. Ett måste är att besöka stränderna Punta Uva och Manzanillo som ligger ca 20-30 minuter söder om byn. Detta är två av de vackraste stränderna på den karibiska sidan av landet och perfekt för en dagsutflykt för sol och bad. Även naturen och djurlivet här är fantastisk och ni kan göra hiker i regnskogen, bada i vattenfall eller besöka ett rehabiliteringscenter för sengångare när ni är här. Självklart så kan ni även surfa här samt göra flera andra härliga utflykter.

Boka idag

Hotell i Puerto Viejo

Utflykter vi rekommenderar

BOKA DIN RESA TILL PUERTO VIEJO

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha