Samara i Costa Rica

En mysig semesterort på Nicoyahalvön

SAMARA

Denna fantastiska lilla semesterort, Samara ligger på Nicoyahalvön och byn är känd för sin otroligt mysiga atmosfär och vackra strand. 

Mitt på den långa stranden ligger Samara by och här kantas stranden av härliga restauranger. Här kan man blanda lata dagar i solen med surfing och fiske.

Den över fyra kilometer långa sandstranden kantas av mysiga strandbarer och restauranger. Dagtid fylls stranden av soldyrkare, surfare och badfantaster. På eftermiddagen samlas lokalbefolkning för att spela strandfotboll medan de mer bekväma tittar på den storslagna solnedgången.

Avslappnad atmosfär

Det råder en väldigt avslappnad atmosfär i Samara och utbudet av restauranger är mycket stort med tanke på ortens storlek. Här hittar man allt från Argentinska stekar till det Thailändska köket och nattlivet erbjuder även det något för alla.

Under er vistelse i Samara så finns möjligheter att göra många utflykter men framför allt så är fisket i denna region mycket bra och vi gör både djuphavsfiske och inomskärsfiske med popper och jig här.

Boka idag

Hotell i Samara

Utflykter vi rekommenderar

BOKA DIN RESA TILL SAMARA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha