Santa Teresa - Costa Rica

Sol, surf- och yogaparadis i Costa Rica

SANTA TERESA

Santa Teresa är den perfekta kombinationen av sol, surf, yoga och god mat. Santa Teresa och Mal Pais ligger långt bort från alla stora kommersiella hotell och massturism. Byn ligger härligt inbäddad i naturen längs med huvudgatan som är en grusväg som går parallellt med den vackra stranden. Efter stranden så ligger Santa Teresas hotell, bungalows, surfshopar och restauranger.

Detta natursköna och avslappnade surf- och yogaparadis är helt underbart och den perfekta tillflyktsorten från storstäderna med all dess stress. Här möts du av de lokala surfarna och surfproffs från hela världen och många hollywodkändisar som flyr papparazzifotograferna för att komma hit och njuta av Santa Teresas härliga lugn och atmosfär.

Underbara restauranger och barer

Här finns det en mängd med underbara restauranger, barer, caféer och butiker. Nattlivet är alldeles lagom och det finns någon klubb eller bar som har öppet varje kväll. Men i regel så stänger de tidigt då de flesta vill upp tidigt dagen efter och ta morgonens första våg eller utöva yoga på stranden.

I varje hörn så ligger det en surfbutik eller surfskola och utbudet är stort oavsett om du är nybörjare eller proffs då det finns det en våg för dig.

Vi erbjuder både hotell, bungalows och hus direkt på stranden eller med en kortare promenad ner till stranden. Här ifrån kan ni även göra flera andra utflykter som att åka till Montezuma och besöka det vackra vattenfallet som finns där.

Boka idag

ÄVENTYR

Runt omkring och i Santa Teresa finns det mängder med härliga äventyr att göra. Både Montezuma och Mal Pais ligger nära och är värda ett besök när man är här.

Montezuma har ett otroligt härligt vattenfall som man kan göra en dagsutflykt till. I Santa Teresa så är förutom surfing, även yoga en av de största aktiviteterna och vi kan erbjuda både enstaka lektioner eller 1-2 veckors kurser i både surfing och yoga med några av de bästa lärarna i landet.

Att ta en ridtur på den långa stranden i solnedgången är något alldeles extra det med.

Hotell i Santa Teresa

Utflykter vi rekommenderar

BOKA DIN RESA TILL SANTA TERESA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha