Tamarindo

Costa Ricas största turistort med en underbar strand!

TAMARINDO

Förutom den vackra stranden så erbjuder Tamarindo en upplevelse för alla. Det är Costa Ricas största turistort och här finns ett brett utbud av restauranger, strandbarer, caféer, aktiviteter, shopping m.m. 

Här hittar du ett stort utbud av både inhemska och internationella restauranger och stranden kantas av olika strandbarer och restauranger. Vill man vara upp lite längre så har Tamarindo även det bästa nattlivet bland Costa Ricas turistorter.

En del av stranden är perfekt för surfing och det finns massor av surfshopar här som erbjuder både surflärare och uthyrning av brädor. Intill byn ligger även ett floddelta där man kan ta en flodbåtstur och titta på djur, natur och alla de vackra fåglarna som finns här.

Vacker solnedgång

Varje dag kan ni sitta på stranden eller på någon av de mysiga barerna med en drink i handen och titta på solen när den går ner i Stillahavet. Man kan även åka på en katamaransegling tur där man först snorklar och badar i det varma vattnet innan man sakta seglar hemåt igen i solnedgången och med lite tur får man sällskap av delfiner under vägen. Vill man ut mera på havet så är fiske fantastiskt här och vi har flera duktiga kaptener i området som gärna hjälper er med att få upp de största fiskarna.

Boka idag

Hotell i Tamarindo

Utflykter vi rekommenderar

BOKA DIN RESA TILL TAMARINDO

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha