Tortuguero Nationalpark

En upplevelse som är ett minne för livet

TORTUGUERO NATIONALPARK

Den här resan till Tortuguero är något alldeles extra. Här kommer ni att bo mitt ute i regnskogen omgivna av ett floddelta som är fullt med djur och fåglar. Alla hotell ligger inbäddade i djungeln på olika öar alldeles intill det Karibiska havet och Tortugueros Nationalpark. 

Tortuguero betyder, fritt översatt, sköldpaddslandet och på stranden i Tortuguero så lägger varje år mängder av sköldpaddor sina ägg. Under äggläggningsperioderna för de olika sköldpaddorna så kan man göra turer för att se dem uppe på stranden. Djurlivet är enormt och i nationalparken så finns det tre olika sorters apor, sköldpaddor, Jaguarer, Caiman, krokodiler och mer än 350 olika fågel sorter.

2 nätter 3 dagars all-inclusive paket.

Här bor du på en av de mysiga lodgerna (hotellen) som ligger på någon av öarna i Tortugueros floddelta. Hit åker man vanligast på en 2 nätter- och 3 dagars paketresa där det ingår boende på någon av de härliga hotellen. Eftersom man bor på en ö så ingår det frukost, lunch och middag på alla hotell. Samt 3 st. utflykter som passar alla, gammal som ung. En hike (vandring) i djungeln runt hotellet, En flodbåtstur i Tortugueros nationalpark där ni kan se massor av djur samt den vackra naturen. Den sista turen är till Tortuguero by och den karibiska stranden. Här får man se hur lokalbefolkningen lever på denna lilla ö mitt i regnskogen samt doppa fötterna i det karibiska havet. Allt detta sker med lokala guider som tar er runt och berättar om djur och natur (på engelska).

  • Under er vistelse inkluderas helpension med tre mål om dagen samt guidade utflykter igenom den otroliga naturen i alla hotellnätter. Allt i det härliga tropiska klimat som den Karibiska sidan av Costa Rica erbjuder. Ett besök här är ett minne för livet!
  • Vänligen notera att i Tortuguero så tillkommer en nationalparksavgift på 15 USD per vuxen, 5 USD per barn mellan 6-11 år, gratis för barn under 5 år. Denna avgift måste betalas kontant av respektive besökare på plats i US Dollar.

Boka idag

Hotell i Turtuguero

BOKA DIN RESA TILL TORTUGUERO NATIONALPARK

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha