Vill rikta ett stort tack till Swetours som fixade vår resa i Costa Rica. Fantastiskt bra uppstyrt med boende, upplevelser och transporter. Rekommenderar Swe Tours starkt, service rakt igenom, enkelt och dessutom till ett bra pris! Tack Pelle!

/ Lina Lövgren

Hälsningar Lina Lövgren

Allt med Swe Tours fungerade perfekt! Alla frågor, ändringar, undringar besvarades snabbt, proffisigt och vänligt inför resan. Väl där var allting över förväntan, och då hade vi ändå riktigt höga förväntningar. Swe Tours gjorde vår stora familjeresa till ett minne för livet, något vi ofta pratar om och alltid längtar tillbaka till.

/ Bodil F Unenge

Hälsningar Bodil F Unenge

Reste i början av februari. En veckas rundresa, (där Torteguero var höjdpunkten) och en vecka vid Stilla havskusten och Flamingo beach. Beröm till researrangören! Bra hotell och transporterna fungerade klockrent! Det var verkligen njutbart att få resa genom detta vackra lilla land, som hade så mycket att erbjuda. Trots att det regnade häftigt under canopy-äventyret i Monteverdes regnskog, så blev det ett minne för livet. Rekommenderar verkligen Swetours!

/ Lena Kimdal

Lena Kimdal

Fantastisk resa som Johan sydde ihop till oss! Reste runt och såg fantastisk natur- allt från vulkanen i Arenal, till hike i Tortuguero, molnregnskog i Monteverde och surf i Manuel Antonio. Hotellen var spektakullära och djurlivet fantastiskt. Allt man kunde önska för hela familjen.

/ Eva Hällefors

Hälsningar Eva Hällefors

Vi är lyriska och skulle helst av allt vilja flytta till Costa Rica! Tack vare Pelle fick vi en fantastisk resa hela familjen (2 vuxna och 2 barn på 9 och 4år). Vi upplevde massor, har skapat minnen för livet och fick koppla av helt tack vare perfekt logistik. Tack!

/ Jennie L med familj.

Hälsningar Jennie L med familj

Resan va grym! fiske guiderna va helt suveräna!

Vi hade kanonväder, fick bra med fisk och hade det supertrevligt. Första dagarna bodde vi på Montelaguna hotell vilken va jätte fint, bra mat och trevligt bemötande av personal och ägare. Sista dagarna va hemma på fiske lodgen vilket va extremt hemtrevligt och med super service!

Tack för en oförglömlig resa!

Hälsningar Jesper K

Jesper K

Vi tycker att vi blev mycket varmt välkomna till underbara Costa Rica och till er som arrangerade vår resa.

Hälsningar Svante S

Vår resa 16/2 – 3/2 2016 var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, colibries samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

Marie-Louise & Ronnie

Vi tackar för en fint arrangerad resa! Allt fungerade på ett bra sätt så vi har bara soliga minnen från resan. Kan tänkas göra fler resor dit.

m.v.h. Kenneth W

Kenneth W

Först vill vi tacka dig Johan och Swetours som researrangör av en fantastisk resa.Vi fick en trevlig guide och såg Quetzal bo 10m från stigen, dessutom fick vi bra bilder på bell-birden och mkt annat. Är mycket nöjda med ett härligt Costa Rica. Ännu en gång ett stort TACK för din medverkan till detta. Ha det bra over there, längtar redan tillbaka!

/ Jerry o Markus

Vulkanen Arenal
Jerry o Markus