Vår resa med var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, kolibris samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den  aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

Sen förflyttade vi oss ner till Stilla havet för sol och bad, men även djuphavsfiske, där jag fick min mycket efterlängtade Sailfish efter en heldag på havet. Vi förflyttade oss några mil söderut till Santa Teresa, en populär surfstrand. Vi bodde där i en bungalow alldeles nere vid havet,helt underbart! Där var vi ute tre dagar med havskajaker och fiskade och fick några riktigt fina fiskar, killarna som drev fiskecampen gjorde verkligen sitt bästa för att vi skulle trivas på campen. Som avslutning filéade de en Baracuda och en Makrill som vi tog med till en restaurang (Red Snapper) som gjorde en fantastisk fiskmiddag till kvällen.

M,a,o en fantastisk resa med hotell av hög standard och imponerande väl fungerande logistik mellan de olika platserna. STORT TACK 

Marie-Louise & Ronnie