Resan va grym! fiske guiderna va helt suveräna!

Vi hade kanonväder, fick bra med fisk och hade det supertrevligt. Första dagarna bodde vi på Montelaguna hotell vilken va jätte fint, bra mat och trevligt bemötande av personal och ägare. Sista dagarna va hemma på fiske lodgen vilket va extremt hemtrevligt och med super service!

Tack för en oförglömlig resa!

Hälsningar Jesper K

Jesper K

Vi tycker att vi blev mycket varmt välkomna till underbara Costa Rica och till er som arrangerade vår resa.

Hälsningar Svante S

Vår resa 16/2 – 3/2 2016 var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, colibries samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

Marie-Louise & Ronnie

Vi tackar för en fint arrangerad resa! Allt fungerade på ett bra sätt så vi har bara soliga minnen från resan. Kan tänkas göra fler resor dit.

m.v.h. Kenneth W

Kenneth W

Först vill vi tacka dig Johan och Swetours som researrangör av en fantastisk resa.Vi fick en trevlig guide och såg Quetzal bo 10m från stigen, dessutom fick vi bra bilder på bell-birden och mkt annat. Är mycket nöjda med ett härligt Costa Rica. Ännu en gång ett stort TACK för din medverkan till detta. Ha det bra over there, längtar redan tillbaka!

/ Jerry o Markus

Vulkanen Arenal
Jerry o Markus

Vi hade blivit rekommenderade att kontakta Swetours för hjälp med upplägg av resan
och vi var mer än nöjda. Väl hemma i Sverige bestämde vi oss ganska så snabbt att vi ville åka tillbaka och se andra delar av landet och även besöka en gammal favorit.
Sagt och gjort så bokade vi en ny resa med Swetours.
Jag Håkan har ett mycket stort fågelintresse så vi ville besöka några kända fågellokaler i landet. För Swetours del var det inga problem att fixa detta åt oss .

Håkan o Pia

Tack för en härlig resa i Costa Rica! Allt fungerade jättebra! Både alla transporter, hotell och aktiviteter vi hade bokat via er! Vi hade vår drömresa över jullovet och älskade Costa Rica, bl a tack vare dess underbart vackra natur och häftiga djurliv, omväxlande aktiviteter och klimat. Det fanns verkligen något för alla smaker!

/ Familjen Svanström

Hälsningar familjen Svanström