Den 1,6km långa vita Stilla havsstranden i Flamingo Beach erbjuder sol och bad året om. Flamingo är en liten mysig by som har ett tiotal olika restauranger, barer och de nödvändigaste butikerna. Det här är den perfekta platsen om ni bara vill ha SEMESTER under er resa!

Lugnet som finns här kombinerat med den vackra stranden och den goda maten gör det här till mångas egna lilla paradis. Men det går även utmärkt att göra mängder med utflykter härifrån, nästan alla våra utflykter på hemsidan och många fler går att göra härifrån. Sen så är det är inget problem för den som vill vara aktiv och uppleva Costa Rica i egen takt.

Hotellet som vi jobbar med här heter Flamingo Beach Resort och är det enda hotellet på hela stranden, Varje kväll så kan ni sitta i hotelloungen med en parasolldrink i handen eller ligga i den stora härliga poolen och titta ut över Stillahavet och den vackra solnedgången som får himlen att lysa i alla des färger.

Utanför Flamingo i Stilla havet så  är det mängder med fisk, stor fisk. De här vattnen är ett paradis för den som gillar att fiska. Här hittar du bland annat Blue-,Black- och Striped Marlin, Sailfish, Dorado, Roosterfish och Tonfisk. Om du är sugen på att dra upp en feting och få en fiskehistoria som garanterat bräcker grannens, så hjälper vi dig mer än gärna att boka in en fiskedag eller två för dig och dina vänner.

Hotell i Flamingo:

Flamingo Beach Resort ****

Flamingo Marina Resort ***

Några av de populäraste utflykter här är:

SunSet Katamaran segling.

Flodbåtstur med djur och natur i Palo Verdes nationalpark.

Äventyrsdag för hela familjen.

Sportfiske.

Fler destinationer i Costa Rica

Carrillo

Playa Carrillo varje fiskares dröm! Carrillos lilla [...]

Tamarindo

Tamarindo Tamarindo är en av Costa Ricas [...]

San Jose

San Jose San Jose är Costa Ricas huvudstad och ligger [...]

Puerto Viejo

Puerto Viejo i Costa Rica Puerto [...]

Santa Teresa

Santa Teresa, Costa Ricas [...]

Samara

Samara i Costa Rica Denna fantastiska lilla semesterort på [...]