Bungalows i Santa Teresa ****

Strandbungalow med det bästa läget i hela Santa Teresa

Om Bungalows i Santa Teresa ****

Boka idag
 • Tack för senast!  Det var en fantastisk resa, kanske inte vägarna, men bortsett från det.

  Trevliga utflykter, och all vacker natur som vi uppskattade mycket. Rutschbanan kunde jag vara utan, men jag är stolt att jag vågade sätta mej i den. Som guider var ni mycket bra, kunniga och bjöd på er själva. Ni fick oss att trivas.

  Hälsningar Eva o Staffan

  Eva o Staffan
 • Resan va grym! fiske guiderna va helt suveräna!

  Vi hade kanonväder i stort sätt hela veckan, fick bra med fisk fast vi fick jobba för det, hade det supertrevligt. Första dagarna bodde vi på det lite ”smekmånadshotellet” vilken va jätte fint, bra mat och trevligt bemötande av personal och ägare. Sista dagarna va hemma på fiske lodgen vilket va extremt hemmatrevligt och med super service!

  Vi har filmat massor och tagit massa kort. Vi ska bara sätta oss ner och redigera och göra iordning allt så ska du få det!

  Vi lovar atrt komma tillbaka! Jag pratar väldigt gott om resan hemma och du får säkert fler kunder härifrån. Jag själv arbetar en del med jaktresor runt om i världen, detta är ganska ”samma” kunder.

  Den enda grejen som vi vill göra annorlunda till nästa resa är att vi vill anlända till fiske lodgen samma dag som vi landar i costa rica. Vi sumpa ett par dagars fiske i transfer ?

  Tack för en oförglömlig resa!

  Hälsningar Jesper K

  Jesper K
 • Vi tycker att vi blev mycket varmt välkomna till underbara Costa Rica och till er som arrangerade vår resa.

  Hälsningar Yvonne och Uffe
 • Vår resa 16/2 – 3/2 2016 var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, colibries samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

  Marie-Louise & Ronnie
 • Vi tackar för en fint arrangerad resa! Allt fungerade på ett bra sätt så vi har bara soliga minnen från resan.

  Kan tänkas göra fler resor dit.

  m.v.h.

  Kenneth W

  Kenneth W

Bo i några av de mysigaste bungalows som finns i hela Costa Rica.

Strandbungalow med det bästa läget i hela Santa Teresa, i sanden på stranden. Det här några av de mysigaste bungalow som finns i hela Costa Rica.

Att sitta på den stora privata altanen direkt på stranden och titta på solnedgången i Stilla havet gör det här till något helt fantastiskt. Santa Teresa handlar om sol, bad, surf, yoga och njutning.

I dessa underbara bungalows så har du den absolut bästa utgångspunkten för allting alldeles direkt utanför din dörr. Du har en promenad på två minuter upp till Santa Teresa centrum och det första huset du ser är ett kafé med ett försvinnande gott kaffe, perfekt för frukosten.

Bungalowsen är ganska enkla men har allt man behöver och med utsikten så inkluderad så får de fyra stjärnor.

Vill du göra utflykter så finns det mängder av utflykter som du kan boka i förväg eller direkt på plats med hyresvärden som har många års lokalkännedom av olika utflykter och äventyr.

Det finns även en Yogaplattform som man kan använda om man vill ha lektioner som bokas igenom vår hyresvärdinna.

Snabbfakta om Bungalows i Santa Teresa

 • Måltider: Inga
 • Bar: ca 200 meter till närmsta strandbar
 • Restaurang: Nej
 • Pool: Nej
 • Room service: Nej
 • AC (rum): Ja
 • TV: Nej
 • Fläkt: Ja
 • Deponering på rummet: Ja
 • Varmvatten: Ja
 • Reception: Nej
 • Supermarket: ca 300 meter
 • Yoga: Ja
 • Grymt bra surfing: Ja
 • Parkering: Ja

Bilder från hotellet

Våra rum

Bungalows nr 1 & 2

För 3 vuxna eller 2 vuxna & 2 småbarn.

Båda dessa bungalows ligger direkt på stranden med härliga altaner som vetter ut mot stranden och Stilla havet. Här kan man sova upp till fyra personer samtidigt, 2 vuxna och 2 barn eller 3 vuxna i en dubbelsäng och en 120 cm bred säng. I trädgården (stranden) så har alla bungalows privata hängmattor, utemöbler, parasoll, grill och solstolar så du kan njuta av stranden och värmen fullt ut! Inomhus så är det ett stort rum plus ett sovloft.

Gratis air condition, och internet (trådlöst) med egen laptop. Dusch med varmvatten, wc, takfläkt och deponering. Alla bungalows har kök med spisplattor kylskåp, frys, kaffebryggare. brödrost samt köksutrustning.

Städning 7 ggr/vecka och nattvakt.

Bungalow 1-4 personer

Bungalows nr 3

För 3 vuxna eller 2 vuxna & 2 småbarn.

Lika utrustade som de två tidigare bungalows men större invändigt och kommer med två Queensize sängar i rummet vilket gör att man kan sova 4 vuxna här. Den här bungalowen har även den en altan ut mot havet men är placerad bakom de två första så den har lite begränsad utsikt mot havet.

Det är ca 10 meter till att gå ut på stranden.

Utflykter vi rekommenderar

BOKA BUNGALOWS I SANTA TERESA IDAG!

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Swetours samarbetar med Resecity i Ljusdal.
Telefon: 0651-140 55 (mån – fre 9.30 – 17.30)
Email: ljusdal@resecity.se

Har du några frågor? Kontakta oss!

0651-14055

info@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00

Avresa & hemresa