Fiskelodge ***

Med fisket i fokus!

Om Fiskelodgen ***

Boka idag

Snabbfakta om Fiskelodgen

Rum: Lodgens gäststuga har tre sovrum med total plats för 9 personer.

Måltider: Ingår tre mål mat om dagen som serveras i den gemensamma ”loungestugan” framför stranden. Lunchen får man ombord på båten under heldagsfisketurer.

Bo vid en mysig privat Stillahavsstrand

Denna fantastiska fiskelodge ligger perfekt med sin lummiga trädgård vid en mysig liten privat Stillahavsstrand.

Lodgens gäststuga har tre sovrum med total plats för 9 personer. Här ingår det tre mål mat om dagen som serveras i den gemensamma ”loungestugan” framför stranden. Lunchen får man ombord på båten under heldagsfisketurer.

Fisket sker med två båtar, en 25 fots och en 27 fots båt, som ger bästa möjliga förutsättningar för fiske både inomskär och utomskär. Här kan ni välja på troll med levande bete eller drag, fiska popper, jig och bottenfiske. Ni kan även flugfiska om ni tar med egen utrustning. Här kan ni få Sailfish, Yellow fin Tuna, Wahoo, Pacific Jack Crevalle, Almaco Jack, Snapper, Groper, Blue Marlin, Black Marlin and Striped Marlin.

Kaptenerna här är några av de bästa i Costa Rica och ser till att ni får så mycket fisk som möjligt.

Vill man fiska lättare fiske så är detta det perfekta stället att besöka då man endast behöver åka 5 minuter innan man kommer till trollbindande fiskevatten mellan några öar.

Övriga aktiviteter

Vill man varva fisket med någon annan aktivitet så kan man besöka Isla Tortuga som är en av landets vackraste öar för att bada och snorkla.

Lodgen har även ett stort utbud på havskajakturer, allt från 2 timmarsturer till 2 dagarsturer med övernattning på närliggande öar. Mareld eller bioluminescence har få personer fått upplevt men här i denna lilla vik där Lodgen ligger så är det mareld varje dag året om. Man ser det bara efter mörkrets infall och att göra en kajakpaddeltur i mörkret är helt magiskt då varje paddeltag ger ett grön/blått skimmer i vattnet.

När det är som starkast så ser du till och med fiskarna skimra i blå/grönt när de simmar under din kajak. Detta är ett otroligt naturfenomen och om ni är här så måste ni göra detta. Man kan se Mareld varje kväll förutom dagarna före och efter fullmåne då månen lyser upp vattnet för mycket.

Läs mer om ett fiskepaket här >>

Utflykter vi rekommenderar

BOKA FISKELODGE IDAG!

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha