Guanamar ***

Trestjärnigt hotell i Carrillo

Om Guanamar ***

Boka idag

Hotell Guanamar

Detta vackra hotell ligger beläget på en bergssluttning med bara en kort promenad till stranden. Från hela hotellet har ni en spektakulär utsikt över Carrillos vik och strand. Här får ni varje kväll njuta av den vackra solnedgången.

Måltider: Frukost

 • Tack för senast!  Det var en fantastisk resa, kanske inte vägarna, men bortsett från det.

  Trevliga utflykter, och all vacker natur som vi uppskattade mycket. Rutschbanan kunde jag vara utan, men jag är stolt att jag vågade sätta mej i den. Som guider var ni mycket bra, kunniga och bjöd på er själva. Ni fick oss att trivas.

  Hälsningar Eva o Staffan

  Eva o Staffan
 • Resan va grym! fiske guiderna va helt suveräna!

  Vi hade kanonväder i stort sätt hela veckan, fick bra med fisk fast vi fick jobba för det, hade det supertrevligt. Första dagarna bodde vi på det lite ”smekmånadshotellet” vilken va jätte fint, bra mat och trevligt bemötande av personal och ägare. Sista dagarna va hemma på fiske lodgen vilket va extremt hemmatrevligt och med super service!

  Vi har filmat massor och tagit massa kort. Vi ska bara sätta oss ner och redigera och göra iordning allt så ska du få det!

  Vi lovar atrt komma tillbaka! Jag pratar väldigt gott om resan hemma och du får säkert fler kunder härifrån. Jag själv arbetar en del med jaktresor runt om i världen, detta är ganska ”samma” kunder.

  Den enda grejen som vi vill göra annorlunda till nästa resa är att vi vill anlända till fiske lodgen samma dag som vi landar i costa rica. Vi sumpa ett par dagars fiske i transfer ?

  Tack för en oförglömlig resa!

  Hälsningar Jesper K

  Jesper K
 • Vi tycker att vi blev mycket varmt välkomna till underbara Costa Rica och till er som arrangerade vår resa.

  Hälsningar Yvonne och Uffe
 • Vår resa 16/2 – 3/2 2016 var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, colibries samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

  Marie-Louise & Ronnie

Bilder från hotellet

Våra rum

Ocean View Room

För 1-3 personer

Rummen är stora och mysiga och har en spektakulär utsikt från balkongen ut över Carrillos strand och Stilla havet. Rummen är utrustade med en kingsize säng och en singel säng, kabel TV, telefon, dusch och wc, kaffebryggare samt privat parkering.

Städning 7 ggr/vecka.

hotellrum Guanmar Carrillo

Bay Front Room

För 1-4 personer

Dessa rum ligger på en avsats ner mot stranden och ser likadana ut som Ocean View rummen men har begränsad sikt mot havet då träden och palmerna täcker en del av utsikten. Rummen är utrustade med två queensize sängar. kabel TV, telefon, dusch och wc samt kaffebryggare.

Städning 7 ggr/veckan.

Utflykter vi rekommenderar

BOKA GUANAMAR IDAG!

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Swetours samarbetar med Resecity i Ljusdal.
Telefon: 0651-140 55 (mån – fre 9.30 – 17.30)
Email: ljusdal@resecity.se

Har du några frågor? Kontakta oss!

0651-14055

info@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00

Avresa & hemresa