Kajakfiske i Costa Rica

Kajakfiske, ett otroligt roligt alternativ av inomskärsfiske där ni fiskar med lättare utrustning spinning, popper och jig från en havskajak. Du fiskar antingen från en singelkajak som du paddlar själv medan du fiskar eller i en dubbelkajak dör du fiskar med en guide som även hjälper dig att paddla, perfekt för yngre fiskare. Detta är ett fantastiskt roligt och bra fiskeform för den aktiva sportfiskaren.

Man fiskar halvdagar eftersom värmen gör att man behöver vila efter några timmars fiske och paddling. Under kajakfiske som både kan göras inomskärs eller i floder är utbudet på fisk oändligt. De vanligaste fiskesorterna som man är Tonfisk, Rooster fish, Jack Carevalle, Snapper, Gropper, Dorado (Mahi Mahi) Barracuda, Needlefish med mera.

Priser för kajakfiske är från 1 250:- per person och halvdag. Då ingår full fiskeutrustning, kajak och guide. Kajakfiske med guide kan man bara göra i Santa Teresa och vi rekommenderas att fiska med guide i alla fall de första dagarna innan man lär sig den sittande fiske stilen.

  • Det ingår ej dricks till fiskeguiderna i priset men det är kutym att lämna det till guiderna i Costa Rica. Hur mycket ni vill lämna är upp till er, men från $ 10-60 per person och dag är normalt. Dricks ska man få för bra utfört jobb och det är inget måste, men det uppskattas av de hårt paddlande guiderna.

Andra utflykter i Costa Rica

Fiskelicens Costa Rica

Fiskelicens Costa Rica För att fiska i Costa Rica krävs det en fiskelicens per person. Fiskelicensen är privat [...]

Kajakfiske

Kajakfiske i Costa Rica Kajakfiske, ett [...]

Fiskefilmer

Fiskefilmer från Costa Rica Här är några härliga fiskefilmer från runt om i Costa Rica filmade av våra kunder. [...]