Skandinaviens Costa Rica expert

Swetours var det första svenska resebolaget som började arrangera grupp/paketresor annat än i rundreseform till Costa Rica och det har vi gjort sedan 2005. Vi ser oss själva som pionjärer när det gäller grupp/paketresor till Costa Rica eftersom vi fortfarande idag är det största svenska resebolaget i Costa Rica med dessa upplägg av resor.

Varför vi valt Costa Rica till vår destination är vår stora kärlek till detta vackra land och de många vänliga människor som bor där (här). Alla som jobbar på Swetours har bott i Costa Rica i över 10 år och har därför kunnat bygga upp en väl fungerande organisation som samarbetar med de bästa hotellen och utflyktsarrangörerna runt om i landet. Costa Rica är ett litet land men har ett oändligt utbud av djur, natur och äventyr så tveka inte att att fråga oss om ni har något speciellt ni vill se eller göra under er resa. Costa Rica har en mångfald av äventyr och natur som få eller inget land i världen kan jämföra sig med och vi gör vårt bästa för att ni ska få uppleva så mycket som möjligt av detta under er resa.

 

Vårt mål är att förse våra gäster med den absolut bästa servicen på plats i Costa Rica och vi erbjuder er möjligheten att själva bestämma över er semester. Fast vi hjälper er med den svåra delen att boka upp allting som ni vill göra med bra och pålitliga arrangörer runt om i landet. Vill ni ligga och sola på någon av de många underbara stränderna så gör ni det, är ni lite mer äventyrslystna och vill göra några av de fantastiska utflykterna som finns runt om i landet så hjälper vi gladeligen till att boka det för er. Swetours grupp/paketresor garanterar dig svensktalande guider på plats 24/7 som hjälper er med all tänkbar service under din resa men även om ni åker på egen hand så finns vi där för er via telefon 24h om dygnet under er resa.

 

Vårt mål är att ni ska få så många underbara upplevelser som möjligt på er resa!

Väl mött //
Johan och Pelle från ett soligt Costa Rica.