Resa till Costa Rica

Skandinaviens Costa Ricaexpert – Swetours har arrangerat resor till Costa Rica sedan 2005.

Denna lilla juvel i tropikerna erbjuder ett storslaget djur- och naturliv i kombination med magiska stränder. Vi på Swetours hjälper dig med att planera och boka just din drömresa efter dina önskemål. Gör ditt livs resa där du besöker regnskogar, vulkaner och de två världshaven Stilla havet och Karibiska havet. Vi kan skräddarsy en resa bara för dig och ditt sällskap helt efter era önskemål eller så kan du välja att åka med på en av våra gruppresor med svensktalande guider runt om i landet.

 

Under din resa till Costa Rica kommer du ha möjlighet att se apor, sengångare, ödlor, krokodiler, fåglar, och mängder med andra djur. Förutom det otroligt rika djurlivet på land så har du även möjlighet att ta del av det otroliga marina livet där man kan se delfiner, valar och jättesköldpaddor från en av våra segelbåtsturer. Eller varför inte komma hit och fiska efter några av världens största fiskar såsom Blue Marlin och Sailfish?

 

Vi erbjuder allt som du som resenär kan tänka dig i Costa Rica under din semester. Vi bokar hotell, transporter, utflykter, måltider, hyrbilar, konferenser, bröllopsresor, event m.m. Är det något annat som du önskar så löser vi det till dig utan några problem. Vår svenska personal på plats i Costa Rica hjälper er med allting som ni önskar under resan. Vi på Swetours har sedan 2005 bokat resor för skandinaver till Costa Rica och har väldigt god lokalkännedom om hela landet och har personlig kontakt med alla våra leverantörer och kunder.

 

Hjärtligt välkommen till Costa Rica!

Få ett gratis prisförslag

  Avresa & hemresa

  Fyll i koden: captcha

  Våra populäraste resor

  KONTAKTA OSS!

  Vi hjälper dig att skräddarsy din drömresa till Costa Rica.

  0651-14055

  info@swetours.com

  San Jose, Costa Rica

  Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00

   Avresa & hemresa

   Fyll i koden: captcha