Santa Teresa, Costa Ricas surfparadise!

Santa Teresa ligger långt borta ifrån alla stora kommersiella hotell och massturism. På den långa Stilla havsstranden ligger den mysiga byn inbäddad i den härliga naturen. Detta natursköna och avslappnade surfparadis är helt underbart och den perfekta tillflyktsorten från storstäderna med all dess stress. Här möts du av de lokala surfarna och surfproffs från hela världen och många hollywodkändisar som flyr papparazzifotograferna för att komma hit och njuta av Santa Teresas härliga lugn och atmosfär.

I Santa Teresa tar man sig bäst fram gående eller i en fyrhjulsdriven bil på de lagom guppiga grusvägarna som slingrar sig genom stan. Här finns det en mängd men underbara restauranger, barer, caféer och butiker. Nattlivet är alldeles lagom och det finns någon klubb eller bar som har öppet varje kväll. Men i regel så stänger de tidigt då de flesta vill upp tidigt dagen efter och ta morgonens första våg eller utöva Yoga på stranden. I varje hörn så ligger det en surfbutik eller surfskola och utbudet är stort oavsett om du är nybörjare eller proffs då det finns det en våg för dig.

Runtomkring och i Santa Teresa finns det mängder med härliga äventyr att göra. Både Montezuma och Mal Pais ligger nära och är värda ett besök när man är här. Montezuma har ett otroligt härligt vattenfall som man kan göra en dagsutflykt till. I Santa teresa så är förutom surfing, även yoga en av de största aktiviteterna och vi kan erbjuda både enstaka lektioner eller 1-2 veckors kurser i både surfing och yoga med några av de bästa lärarna i landet. Att ta en ridtur på den långa stranden i solnedgången är något alldeles extra det med.

Vi på Swetours har privilegiet att kunna erbjuda de allra bästa boendena i Santa Teresa, alla direkt på stranden i den bästa miljö man kan tänka sig. Alla boenden är svenskägda och ni kommer att tas emot med öppna armar av er hyresvärdinna. Vi kan erbjuda bungalows på stranden med en underbar utsikt över havet och två olika drömhus med privata pooler och en yogaplattform som ligger härligt inbäddad bland palmerna i trädgården. Självklart så har husen strandtomt.

Hotell i Santa Teresa:

Strand hus med privat pool *****

Bungalows på stranden ****

Fler destinationer i Costa Rica

Samara

Samara i Costa Rica Denna fantastiska lilla semesterort på [...]

Manuel Antonio

Manuel Antonio Denna mysiga lilla byn Manuel Antonio [...]

Barbilla Nationalpark

Barbilla Nationalpark Denna [...]