Djuphavsfiske efter Marlin & Sailfish

Ett av de bästa djuphavsfisken i världen

DJUPHAVSFISKE

Pris: från 6 900:-

Per heldag och ert sällskap.

Följande ingår i priset:

 • Full fiskeutrustning
 • Lunch, snacks, alkoholfria drycker samt öl.

Costa Ricas djuphavsfiske är ett av de bästa i världen och här kan man få Marlin, Sailfish, Dorado, Mahi Mahi, Wahoo och Yellow fin Tuna med mera.

Boka idag
 • Resan va grym! fiske guiderna va helt suveräna!

  Vi hade kanonväder, fick bra med fisk och hade det supertrevligt. Första dagarna bodde vi på Montelaguna hotell vilken va jätte fint, bra mat och trevligt bemötande av personal och ägare. Sista dagarna va hemma på fiske lodgen vilket va extremt hemtrevligt och med super service!

  Tack för en oförglömlig resa!

  Hälsningar Jesper K

  Jesper K
 • Vi tycker att vi blev mycket varmt välkomna till underbara Costa Rica och till er som arrangerade vår resa.

  Hälsningar Svante S
 • Vår resa 16/2 – 3/2 2016 var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, colibries samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

  Marie-Louise & Ronnie
 • Vi tackar för en fint arrangerad resa! Allt fungerade på ett bra sätt så vi har bara soliga minnen från resan. Kan tänkas göra fler resor dit.

  m.v.h. Kenneth W

  Kenneth W
 • Först vill vi tacka dig Johan och Swetours som researrangör av en fantastisk resa.Vi fick en trevlig guide och såg Quetzal bo 10m från stigen, dessutom fick vi bra bilder på bell-birden och mkt annat. Är mycket nöjda med ett härligt Costa Rica. Ännu en gång ett stort TACK för din medverkan till detta. Ha det bra over there, längtar redan tillbaka!

  / Jerry o Markus

  Vulkanen Arenal
  Jerry o Markus

Vi fiskar med olika kaptener runt om i Costa Rica som alla är otroligt duktiga och har många års erfarenhet av vattnet där just de fiskar. Kaptenerna och deras besättning gör sitt yttersta för att ni ska få så många och stora fiskar som möjligt under er resa.

Djuphavsfisket görs med 25-42 fots båtar och man bokar alla båtar privat och kan vara mellan 1-5 fiskare ombord samtidigt på dessa båtar. Det är även väldigt vanligt att man får se delfiner, knölvalar, jättesköldpaddor och rockor när man är ute och fiskar.

 • Båtarna körs av de bästa fiskekaptenerna i Costa Rica och ni tas omhand av deras fiskeguider ombord.

Det ingår ej dricks till fiskeguiderna i priset men det är kutym att lämna det till båtpersonalen i Costa Rica. Hur mycket ni vill lämna är upp till er, men från $ 10-60 per person och dag är normalt. Dricks ska man få för bra utfört jobb och det är inget måste, men det uppskattas av besättningen på båtarna.

Bilder

BOKA DJUPHAVSFISKE I COSTA RICA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Swetours samarbetar med Resecity i Ljusdal.
Telefon: 0651-140 55 (mån – fre 9.30 – 17.30)
Email: ljusdal@resecity.se

Har du några frågor? Kontakta oss!

0651-14055

info@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00

Avresa & hemresa