Inomskärsfiske

Fiska popper och jig i Costa Rica

Pris (halvdag): från 3595:-

Pris (heldag): från 5195:-

Pris per person och halvdag.

Följande ingår i priset:

 • Full fiskeutrustning
 • Luncher (under heldagar)
 • Snacks, alkoholfria drycker samt öl.

Fisket i Costa Rica inomskärs gör vi både hel- och halvdag runt om hela landet. Självklart görs detta av några av landets bästa kaptener och deras båtar är mellan 20-32 fot.

Från dessa båtar kan man fiska med lättare utrustning som popper, jig, spinning, bottenmete eller trolla. Vid bottenmete och trolling använder de både levande bete och drag.

Man kan även flugfiska men då behöver ni ta med egen utrustning. Här kan ni få Rooster fish, Yellow fin Tuna, Wahoo, Pacific Jack Crevalle, Dorado, Almaco Jack, Snapper, Groper, Tonfisk och mycket mer.

En 1/2 dags fiske kostar per sällskap 1-4 personer från 3595:-

En heldags fiske kostar per sällskap 1-4 personer från 5195:-

 • Båtarna körs av de bästa fiskekaptenerna i Costa Rica och ni tas omhand av deras fiskeguider ombord.
 • I priset ingår det full fiskeutrustning, (lunch under heldagar), snacks, alkoholfria drycker samt öl.

Det ingår ej dricks till fiskeguiderna i priset men det är kutym att lämna det till båtpersonalen i Costa Rica. Hur mycket ni vill lämna är upp till er, men från $ 10-60 per person och dag är normalt. Dricks ska man få för bra utfört jobb och det är inget måste, men det uppskattas av besättningen på båtarna.

 • Resan va grym! fiske guiderna va helt suveräna!

  Vi hade kanonväder, fick bra med fisk och hade det supertrevligt. Första dagarna bodde vi på Montelaguna hotell vilken va jätte fint, bra mat och trevligt bemötande av personal och ägare. Sista dagarna va hemma på fiske lodgen vilket va extremt hemtrevligt och med super service!

  Tack för en oförglömlig resa!

  Hälsningar Jesper K

  Jesper K
 • Vi tycker att vi blev mycket varmt välkomna till underbara Costa Rica och till er som arrangerade vår resa.

  Hälsningar Svante S
 • Vår resa 16/2 – 3/2 2016 var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, colibries samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

  Marie-Louise & Ronnie
 • Vi tackar för en fint arrangerad resa! Allt fungerade på ett bra sätt så vi har bara soliga minnen från resan. Kan tänkas göra fler resor dit.

  m.v.h. Kenneth W

  Kenneth W
 • Först vill vi tacka dig Johan och Swetours som researrangör av en fantastisk resa.Vi fick en trevlig guide och såg Quetzal bo 10m från stigen, dessutom fick vi bra bilder på bell-birden och mkt annat. Är mycket nöjda med ett härligt Costa Rica. Ännu en gång ett stort TACK för din medverkan till detta. Ha det bra over there, längtar redan tillbaka!

  / Jerry o Markus

  Vulkanen Arenal
  Jerry o Markus

BOKA INOMSKÄRSFISKE I COSTA RICA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Swetours samarbetar med Resecity i Ljusdal.
Telefon: 0651-140 55 (mån – fre 9.30 – 17.30)
Email: ljusdal@resecity.se

Har du några frågor? Kontakta oss!

0651-14055

info@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00

Avresa & hemresa