Kajakfiske i Costa Rica

Varje kajakfiskares dröm.

KAJAKFISKE

Pris: från 1250:-

Pris per person och halvdag.

Följande ingår i priset:

 • Full fiskeutrustning
 • Kajak och guide

Kajakfiske, ett otroligt roligt alternativ av inomskärsfiske där ni fiskar med lättare utrustning spinning, popper och jig från en havskajak.

Boka idag
 • Tack för senast!  Det var en fantastisk resa, kanske inte vägarna, men bortsett från det.

  Trevliga utflykter, och all vacker natur som vi uppskattade mycket. Rutschbanan kunde jag vara utan, men jag är stolt att jag vågade sätta mej i den. Som guider var ni mycket bra, kunniga och bjöd på er själva. Ni fick oss att trivas.

  Hälsningar Eva o Staffan

  Eva o Staffan
 • Resan va grym! fiske guiderna va helt suveräna!

  Vi hade kanonväder i stort sätt hela veckan, fick bra med fisk fast vi fick jobba för det, hade det supertrevligt. Första dagarna bodde vi på det lite ”smekmånadshotellet” vilken va jätte fint, bra mat och trevligt bemötande av personal och ägare. Sista dagarna va hemma på fiske lodgen vilket va extremt hemmatrevligt och med super service!

  Vi har filmat massor och tagit massa kort. Vi ska bara sätta oss ner och redigera och göra iordning allt så ska du få det!

  Vi lovar atrt komma tillbaka! Jag pratar väldigt gott om resan hemma och du får säkert fler kunder härifrån. Jag själv arbetar en del med jaktresor runt om i världen, detta är ganska ”samma” kunder.

  Den enda grejen som vi vill göra annorlunda till nästa resa är att vi vill anlända till fiske lodgen samma dag som vi landar i costa rica. Vi sumpa ett par dagars fiske i transfer ?

  Tack för en oförglömlig resa!

  Hälsningar Jesper K

  Jesper K
 • Vi tycker att vi blev mycket varmt välkomna till underbara Costa Rica och till er som arrangerade vår resa.

  Hälsningar Yvonne och Uffe
 • Vår resa 16/2 – 3/2 2016 var en härlig upplevelse med en mängd aktiviteter. Vi började i bergen med regnskog och spännande djungel, där vi fick uppleva hängbroar, ziplines, colibries samt fjärilspark i Selvatura Park. Från den aktiva vulkanen Arenal fanns det många varma källor som vi passade på att njuta av. Utrustade med ficklampor var vi ute på nattvandring i djungeln och fick se både ormar, grodor och sengångare mm.

  Marie-Louise & Ronnie
 • Vi tackar för en fint arrangerad resa! Allt fungerade på ett bra sätt så vi har bara soliga minnen från resan.

  Kan tänkas göra fler resor dit.

  m.v.h.

  Kenneth W

  Kenneth W

Fiska från en singelkajak som du paddlar själv medan du fiskar eller i en dubbelkajak där du fiskar med en guide som även hjälper dig att paddla, perfekt för yngre fiskare.

Detta är ett fantastiskt roligt och bra fiskeform för den aktiva sportfiskaren.

Man fiskar halvdagar eftersom värmen gör att man behöver vila efter några timmars fiske och paddling. Under kajakfiske som både kan göras inomskärs eller i floder är utbudet på fisk oändligt. De vanligaste fiskesorterna som man är Tonfisk, Rooster fish, Jack Carevalle, Snapper, Gropper, Dorado (Mahi Mahi) Barracuda, Needlefish med mera.

Priser för kajakfiske är från 1 250:- per person och halvdag. Då ingår full fiskeutrustning, kajak och guide. Kajakfiske med guide kan man bara göra i Santa Teresa och vi rekommenderas att fiska med guide i alla fall de första dagarna innan man lär sig den sittande fiskestilen.

Det ingår ej dricks till fiskeguiderna i priset men det är kutym att lämna det till guiderna i Costa Rica. Hur mycket ni vill lämna är upp till er, men från $10-60 per person och dag är normalt. Dricks ska man få för bra utfört jobb och det är inget måste, men det uppskattas av de hårt paddlande guiderna.

Bilder

BOKA KAJAKFISKE I COSTA RICA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Swetours samarbetar med Resecity i Ljusdal.
Telefon: 0651-140 55 (mån – fre 9.30 – 17.30)
Email: ljusdal@resecity.se

Har du några frågor? Kontakta oss!

0651-14055

info@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00

Avresa & hemresa