Kajakfiske i Costa Rica

Varje kajakfiskares dröm.

KAJAKFISKE

Pris: från 1250:-

Pris per person och halvdag.

Följande ingår i priset:

  • Full fiskeutrustning
  • Kajak och guide

Kajakfiske, ett otroligt roligt alternativ av inomskärsfiske där ni fiskar med lättare utrustning spinning, popper och jig från en havskajak.

Boka idag

Fiska från en singelkajak som du paddlar själv medan du fiskar eller i en dubbelkajak där du fiskar med en guide som även hjälper dig att paddla, perfekt för yngre fiskare.

Detta är ett fantastiskt roligt och bra fiskeform för den aktiva sportfiskaren.

Man fiskar halvdagar eftersom värmen gör att man behöver vila efter några timmars fiske och paddling. Under kajakfiske som både kan göras inomskärs eller i floder är utbudet på fisk oändligt. De vanligaste fiskesorterna som man får är Tonfisk, Rooster fish, Jack Carevalle, Snapper, Gropper, Dorado (Mahi Mahi) Barracuda, Needlefish med mera.

Priser för kajakfiske är från 1 250:- per person och halvdag. Då ingår full fiskeutrustning, kajak och guide. Kajakfiske med guide kan man bara göra i Santa Teresa och vi rekommenderar att fiska med guide i alla fall de första dagarna innan man lär sig den sittande fiskestilen.

Det ingår ej dricks till fiskeguiderna i priset men det är kutym att lämna det till guiderna i Costa Rica. Hur mycket ni vill lämna är upp till er, men från $10-60 per person och dag är normalt. Dricks ska man få för bra utfört jobb och det är inget måste, men det uppskattas av de hårt paddlande guiderna.

BOKA KAJAKFISKE I COSTA RICA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha