Surfskola Costa Rica

Costa Rica har har 1290 kilometer av kustlinje vilket gör att surfstränderna är många och vågor finns året om. Är man nybörjarsurfare så är det snabbaste sättet att lära sig att gå en surfskola . Här kan man ta bara en lektion för kul eller mera avancerade kurser på upp till 10 dagar med tex, Surfakademin som finns här i Santa Teresa. Costa Rica är ett av världens bästa surf och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs det finns alltid en våg som passar dig.

Vi samarbetar med ett antal olika surfskolor och surflärare runt om i Costa Rica och kan ordna allt från endagars grundkurs för hela  familjen eller kompisgänget, till en 10 dagars surfkurs för dig som vill bemästra vågorna fullt ut. Om du bara vill hyra surfbräda kan du göra det där du är under din resa i någon av de många surfshoparna runt om i landet. Att hyra bräda kostar mellan 10-20 USD per dag beroende på vilken surfbräda som du vill ha.

Santa Teresa, Tamarindo, Playa Grande, Jaco och Playa Hermosa (Jaco) är bara några av de kändare surf orterna i landet och här kan vi hjälpa er att fånga den perfekta vågen!

Alla kan lära sig surfa, gammal som ung!

Pris på en surflektion inkl, utrustning och lärare är mellan 40-60 US Dollar per person och halvdag.

Andra utflykter i Costa Rica

kaffetur

En utbildande och välsmakande utflykt dör ni får följa kaffets [...]

Natt hike

Natt hike med djur och natur igenom Costa [...]

forsränning i Costa Rica

Forsränning Vill du ha ett äventyr utöver det vanliga? I så fall är det här något [...]