TV4 Fiskedrag på besök i Costa Rica

I samarbete med Swetours och vår fiskeguide Pelle har TV4:s program Fiskedrag, med Mikael Odell i spetsen, varit i Costa Rica och spelat in två fullspäckade fiskeprogram. Från början var det meningen att det skulle bli ett program, men vi fick så mycket fisk så det slutade med att det blev två stycken fullspäckade program från Costa Rica.

Vi började vår resa i södra Costa Rica vid Stillahavskusten i Puerto Jimenez och hade några grymma dagars fiske där. Solen ske när vi begav oss ut på Stillahavet och Micke fångade bland annat sin första Dorado från kanot.

Efter 4 dagars fiske lämnade vi Puerto Jimenez och åkte vidare till Flamingo i norra delen av Costa Rica för ytterligare 5 dagars fiske.

”Nej nu är det dags för en FETING!… citat Mikael Odell, och det blev det. Mikael utvecklade kanotfisket till en helt ny nivå och fångade en Striped Marlin från kanoten mitt ute på Stillahavet. Efter dag två utanför Flamingo som fylldes av Dorados eller Mahi Mahi som den även kallas. Totalt 16 stycken blev det denna dag. När vi kom hem till Flamingo igen så blev det en härlig grillfest med Dorado i solnedgången på den underbara stranden. Ett utmärkt sätt att avsluta en härlig fiskedag.

Under resan så fick vi all fisk man kan tänka sig: Striped Marlin, Sailfish, Dorado, Roosterfish, Jack och mycket mer. Vi såg även knölvalar, havssköldpaddor och mängder av delfiner.

Programmen sändes i TV4 sport i maj 2010 och har efter det sänts i repris många gånger om.

Andra utflykter i Costa Rica

Fiskelicens Costa Rica

Fiskelicens Costa Rica För att fiska i Costa Rica krävs det en fiskelicens per person. Fiskelicensen är privat [...]

Kajakfiske

Kajakfiske i Costa Rica Kajakfiske, ett [...]

Fiskefilmer

Fiskefilmer från Costa Rica Här är några härliga fiskefilmer från runt om i Costa Rica filmade av våra kunder. [...]

TV 4 fiskedrag i Costa Rica

TV4 Fiskedrag på besök i Costa Rica I samarbete med Swetours och vår fiskeguide Pelle har TV4:s [...]

Fiskelodge ***

[...]

Fiskepaket 14 dagar

Två veckors drömfiske i Costa Rica Om [...]