Äventyrsdag i Costa Rica

En fullspäckad äventyrsdag för hela familjen

ÄVENTYRSDAG I COSTA RICA

Pris: 145 USD per person

Följande ingår i priset:

 • Luftkonditionerad transport.
 • Engelsktalande guide.
 • Lunch och alla fyra aktiviteter under dagen.
Boka idag

Äventyrsdag för hela familjen som är uppdelad i fyra olika aktiviteter. Canopy linbana, hästridning, vulkaniskt spa, och en 400 m lång vattenrutschbana. Allt detta gör du på bergsidan av vulkanen Rincon de la Vieja där man har denna helt naturliga äventyrspark.

Här kommer du att få uppleva naturen från ett antal nya perspektiv. Dagen börjar med en canopy (linbana) Du sitter säkert fastspänd i bergsklättringsutrustning medan du flyger fram uppe bland trädtopparna. Alla kan åka canopy som är över 6 år gammal.

Väl nere på marken igen så väntar nu nästa aktivitet, en 400 meter lång vattenrutschbana som är uppbyggd i en av bäckarna som rinner nedför berget. Du sitter i ett bildäck när du åker och du hamnar slutligen i en pool. Detta är jättekul och många gör om detta flera gånger.

Efter lunchen som ingår, är det dags för att hoppa upp på hästryggen och bege sig iväg ner för berget till ett vulkaniskt spa. Naturen och vyerna är fantastiska där ni sakta rider på de snälla hästarna längs med vulkanens sida.

Väl framme på spaanläggningen så finns det fem stycken olika uppvärmda mineraliska pooler med mellan 20-42 grader i vattnet. En naturligt uppvärmd ångbastu och ett lerbad med mineralrik lera kan också njuta av i denna lilla oas. Under dagen kan vi även få se apor, fjärilar, fåglar och mycket mer.

Viktigt att påpeka är att denna utflykt absolut inte är så fysiskt krävande som det låter. Vi har haft äventyrare från 6 till 82år med på denna äventyrsdag och alla älskar den.

SNABBFAKTA

 • Längd: heldag med start tidig morgon
 • Klädsel: bekväma skor, t-shirt, och shorts
 • Ta med: kamera, badkläder, solskydd
 • Detta ingår: luftkonditionerad transport, engelsktalande guide, lunch och alla fyra aktiviteter under dagen samt handdukar.

BOKA EN ÄVENTYRSDAG I COSTA RICA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

  Avresa & hemresa

  Fyll i koden: captcha