Canopy linbana

Ett av Costa Ricas häftigaste äventyr

CANOPY LINBANA

Pris: från 45-75 USD per person

Priserna varierar beroende på vart man är och hur långa banorna är.

Följande ingår i priset:

  • Guide
  • Alla transporter.
  • Full utrustning.
  • En otrolig upplevelse full av adrenalin!
Boka idag

Var du än åker i Costa Rica så kommer du se skyltar med namnet Canopy. Canopy är en linbana genom djungeln högt uppe ibland trädtopparna.

Linorna är tjocka metallvajrar som är spända mellan trädtopparna, vid varje fäste så har man byggt en plattform som du startar och landar på under färdens gång. Det finns olika långa och höga canopys, de flesta linor är mellan 50 till 350 meter långa och 5-15 meter höga på mitten av linan. Den som är lite mer våghalsig kan ta sig en tur på de lite längre och högre banorna, i Monteverde och vid vulkanen Arenal är de längsta linorna 1000 meter långa och upp till 125 meter höga i dalens mitt.

Hög säkerhet

En perfekt nybörjarbana är den under äventyrsdagen i Buenavista. Canopy är mycket säkert och du utrustas med bergsklättringssele och hjälm. Selen krokar guiden säkert fast i vajrarna innan du susar fram i djungeln. Är du lite osäker i början så kan du alltid åka ”taxi” ihop med någon av guiderna.

Detta är en underbar upplevelse som kan utföras av alla. Swetours yngsta Canopyåkare var 6 år och den äldsta 82 år, så var inte blyg nu utan ta fram Tarzan i er och släng er ut mellan trädtopparna.

Bilder

SNABBFAKTA

Höjd och längd: mellan 50 till 350 meter långa och 5-15 meter höga på mitten av linan. De längsta linorna 1000 meter långa och upp till 125 meter höga i dalens mitt.

Säkerhet:

  • Linorna är tjocka metallvajrar
  • Du utrustas med bergsklättring-sele och hjälm. Selen krokar guiden säkert fast i vajrarna innan du susar fram i djungeln.

BOKA CANOPY I COSTA RICA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha