Flodbåtstur med djur & natur

Upplev vilda djur från nära håll ute i det fria

FLODBÅTSTUR MED DJUR & NATUR

Pris: från 99 USD per person

Pris för halvdag inkl lunch och utflykten. Priset gäller per person.

Följande ingår i priset:

 • Alla transporter
 • Flodbåtstur
 • Lunch
 • Engelsktalande guide
 • Massor av djur
Boka idag

Costa Rica är mest känt för dess rikedom av djur och natur och att göra en flodbåtstur är ett av de bästa sätten att få se djur och natur. Att se vilda krokodiler, apor, leguaner och massor av fåglar på bara några meters håll helt i det fria är en otrolig upplevelse och detta kan du göra på flera olika håll runt om i Costa Rica.

Två av de bästa ställena att göra det i är Tortugueros nationalpark på Karibiska sidan eller i Palo Verdes nationalpark på Stillahavssidan. Här kommer ni att få se mängder av djur när ni sakta glider fram på floderna i Tempisque River i Palo Verde eller i Tortugueros floddelta.

Under torrperioden är Tempisquefloden en av Costa Ricas viktigaste vattenhål för nästan alla djur i området. Detta skyddade område är en naturlig hemvist för tusentals olika djur och växter, 375 av Costa Ricas ca 900 arter av fåglar finns i Palo Verdes nationalpark.

Krokodiler, ödlor och sköldpaddor

Er båttur varar ungefär 2,5 timme och ni sitter bekvämt i en låg flodbåt medan er guide berättar om de olika djur och växter ni ser på er färd. Ni kommer att ha stora möjligheter att, öga mot öga, möta krokodiler, leguaner, sköldpaddor, apor samt alla fåglar. Under denna tur brukar kamerorna gå varma när alla djur ska fotograferas.

Är du intresserad av att se vilda djur på nära håll ute i det fria är detta turen för dig!

Bilder

SNABBFAKTA

 • Längd: Flobbåtstur ca 2,5 h (ni sitter bekvämt i en låg flodbåt). Transport till och från tillkommer beroende på ert hotell
 • Sevärdheter: Krokodiler, leguaner, sköldpaddor, olika sorters apor samt ett oerhört rikt fågelliv.
 • Ta med: Kamera.

BOKA EN FLODBÅT PÅ TEMPISQUE RIVER

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

  Avresa & hemresa

  Fyll i koden: captcha