Sunset Cruise

Segla i solnedgången i Costa Rica

SUNSET CRUISE I COSTA RICA

Pris från 85-99 USD per person

Barnpriserna finns och varierar på de olika båtarna (under 12år)

Detta ingår:

Lättare lunch och snacks.

Fri bar med både alkoholfria och starkare drycker.

Snorkelutrustning och guide.

Transport från och till hotellet.

Alla båtar har flytvästar och duktig personal som tar hand om er ombord.

Segla på Stilla havet och se solnedgången medan delfinerna leker bredvid katamaranen. På vägen ut på havet så kan du ligga och sola uppe på den mycket rymliga katamaranens däck. Tycker du det blir för varmt i solen så ger seglet i regel lite skugga och det finns även sittplatser i aktern under tak.

Under hela resan är det fri dryck och är du över 18 år så är det även fri bar under resans gång. Ofta så kommer det delfiner och gör oss sällskap under vår resa och med riktig tur får vi även se knölval.

Kaptenen kastar ankare i en mysig liten lagun och här kan de som vill hoppa i och bada eller låna snorkelutrustning få sig en härlig upplevelse under ytan med båtens snorklingsguide.

När alla har badat klart så serveras ett lättare mellanmål uppe på katamaranen och när alla är mätta och belåtna så seglar vi vidare. Det är fantastisk vackert att segla in mot land igen under tiden solen är på väg ner i havet. Vi kommer in i hamn igen lagom när solen försvinner i horisonten.

Denna utflykt kan man göra från Flamingo, Tamarindo, Manuel Antonio och Jaco året om. Man kan även hyra katamaraner privat om man är ett större sällskap för både hel- och halvdag.

BOKA EN SUNSET CRUISE I COSTA RICA

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha