Surfskola i Costa Rica

Alla kan lära sig surfa, gammal som ung

SURFSKOLA

Pris: 40-65 USD per person

Följande ingår i priset:

  • Surfbräda och övrig utrustning.
  • Instruktör/lärare
  • Transport om det behövs

Costa Ricas surfstränder är många och vågor finns året om för både nybörjare & proffs.

Boka idag

Är man nybörjare så är det snabbaste sättet att lära sig att ta surflektioner eller gå en surfskola. I Costa Rica kan man ta en lektion för skojs skull eller mera avancerade kurser på upp till 10 dagar med t.ex. Surfakademin som finns i Santa Teresa (ni kan boka dem genom oss). Costa Rica är ett av världens bästa surfländer och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, det finns alltid en våg som passar dig.

Vi samarbetar med ett antal olika surfskolor och surflärare runt om i Costa Rica och kan ordna allt från några timmars grundkurs för hela familjen eller kompisgänget, till en 10 dagars surfskola för dig som vill bemästra vågorna fullt ut.

Om du bara vill hyra surfbräda kan du göra det där du är under din resa i någon av de många surfshoparna runt om i landet. Att hyra bräda kostar mellan 10-30 USD per dag beroende på vilken surfbräda som du vill ha.

Santa Teresa, Tamarindo, Playa Grande, Jaco och Playa Hermosa (Jaco) är bara några av de mer kända surforterna i landet och här kan vi hjälpa er att fånga den perfekta vågen!

Bilder

BOKA EN SURFKURS ELLER SURFLEKTION

Fyll i formuläret till höger och få ett gratis prisförslag!

Har du några frågor? Kontakta oss!

costarica@swetours.com

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00 Costa Rica tid

    Avresa & hemresa

    Fyll i koden: captcha